Mamă și fiu, cercetați după ce au bătut o vecină și i-au furat bicicleta din curte

Dată publicare: 11-01-2018 12:20
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


O femeie din Dâmboviţa şi fiul ei sunt cercetaţi pentru tâlhărie după ce au intrat peste o vecină de 70 de ani, au bătut-o şi i-au furat o bicicletă din gospodărie.

Mama şi fiul susţin că îşi împrumutaseră vecină cu 250 de lei, iar ea nu le înapoiase banii. Ba mai mult, susţin suspecţii, pensionara le-ar fi spus că nu le va mai da niciun ban înapoi pentru că nu au nicio dovadă împotriva ei. Pentru că au decis să îşi facă singuri dreptate, acum cei doi suspecţi sunt anchetaţi.

Femeia este văduvă şi locuieşte singură. Povesteşte că i-a ajutat în repetate rânduri la muncile câmpului pe cei de la care s-a împrumutat nişte bani, să îşi cumpere lemne pentru iarnă. Pensionara spune că le-a cerut suma pentru o lună, dar înainte de scadenta, mama şi fiul au venit peste ea cu scandal.

Viorica Nicolau, victimă: ”Eu am să le dau 250 de lei, i-am spus când iau pensia. N-au avut răbdare şi au venit peste mine să îmi ia bicicleta băiatului, m-au tras de mână, au tras cu mine de azvârlită, m-au bătut, bluză e plină de sânge şi ea, cu pumnul în ureche.”

O vecină i-a auzit ţipetele femeii şi i-a sunat fiica, ce se afla în Capitală. Aceasta a sunat la 112, iar în scurt timp au ajuns la faţa locului poliţiştii

Suspectul, de 43 de ani, a fost iniţial reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie. Pentru aceleaşi acuzaţii este cercetată şi mama lui, însă în stare de libertate.

Petrică Brejbeanu, suspect: Zic, tanti Viorica, dacă nu îmi dai banii, te chem la poliţie.
Reporter: Unde aţi lovit-o?
Petrică Brejbeanu, suspect: Acasă! Când i-am luat bicicleta.
Reporter: Cum aţi lovit-o?
Petrică Brejbeanu, suspect: Îi luasem bicicleta şi ea m-a atins cu o nuia, eu, poc, i-am dat o palmă după ceafă.

În final, judecătorii au decis ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO