La Praid s-a dat startul la Festivalul Sarmalelor


Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2012 04:59
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Zeci de participanti din toate regiunile tarii, dar si din strainatate, vor concura la categoriile cea mai mica, cea mai mare si cea mai originala sarmaluta.


Dupa preparare si degustarea de catre juriu, toata lumea este invitata la spectacole si la petreceri.

GULAS PREZIDENTIAL - Presedintele Traian Basescu isi petrece din nou weekendul in secuime. Aflati pentru o minivacanta in statiunea Covasna, presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria au mers sa cineze, vineri seara, intr-un restaurant din Sfantu Gheorghe. Seful statului a mancat la acelasi restaurant si la vizita din luna februarie, declarand ca a gasit aici cel mai bun gulas.

PUNCT FINAL LA HAGA - La Curtea Internationala de Justitie de la Haga s-au incheiat audierile in procesul pe care Romania l-a intentat Ucrainei, privind delimitarea platoului continental al Marii Negre. Sunt in joc 12.400 de kilometri patrati de zona maritima, cu importante zacaminte de gaz si hidrocarburi. Instanta va da un verdict definitiv in cel mult 6 luni.

AJUTOR PENTRU LICEENI - Elevii provenind din familii sarace se pot inscrie pana la 1 octombrie in programul "Bani de liceu". Programul prevede acordarea unui ajutor de 180 de lei pe luna pentru cei care provin din familii cu un venit lunar brut sub 200 de lei pe persoana, in ultimele 3 luni. Elevii trebuie sa depuna o cerere, insotita de documente doveditoare, la scoala la care invata.

LEUL ISI REVINE - Leul da semne ca isi revine dupa tulburarile ce au zguduit in ultimele zile pietele financiare din toata lumea. Moneda romaneasca s-a apreciat usor fata de euro, cotat la 3,65 lei, si si-a atenuat scaderea fata de dolar, cotat la 2,57 lei.

Emoticonul implineste 26 de ani :)
VIDEO PROTVPLUS.RO