La iarba verde cu gratare, dar si cu laptop, statie de amplificare si generator pentru muzica

Ultima actualizare: 09-05-2013 06:58

In timp ce multi au preferat sa petreaca in familie prima zi a Pastelui, altii au incins gratarele la iarba verde. In poienitele din toata tara, oamenii s-au bucurat de soare si de ultima zi de vacanta.

Unii au organizat adevarate festinuri, in timp ce altii au facut baie in apa lacurilor, chiar daca nu era prea calda. Cu totii au fost incantati de o zi petrecuta la aer curat, alaturi de rude si prieteni.

La Iasi, mii de oameni au venit la Ciric. in zona de agrement de la marginea orasului, care a fost inchisa in ultimii doi ani, pentru renovare. Dupa ce a primit fonduri europene de 10 milioane de euro, parcul a fost inaugurat de 1 Mai si lumea a dat acum navala atat din curiozitate, cat si pentru ca, pana pe 8 mai, intrarea este gratuita.

A fost o zi superba, cu 29 de grade celsius, si oamenii au testat cele 3 piscine, un teren de minigolf si plimbarile cu barca.

Si clujenii s-au bucurat din plin de ultima zi de vacanta. Aici nu doar micii si carnaciorii au fost preferati de toata lumea, ci si gulasul la ceaun.

Pe malul Dunarii, la Galati, tinerii au venit la picnic cu echipamente audio- sofisticate. Ca sa se auda muzica pana departe, au adus un generator, un laptop si o statie de amplificare.

La munte, langa Brasov, in zona Pietrele lui Solomon, atmosfera a fost mult mai tihnita.

Fuioare de fum cu arome innebunitoare se ridicau din poienite, desi mesenii erau pe deplin constienti ca ar cam trebui sa reduca motoarele.

La Busteni, multi turisti au pornit spre Cascada Urlatoarea, un drum prin padure de 40 de minute, usor de parcurs si de copii.

Pe Valea Cerbului, se auzea muzica lautareasca si pe gratare se frigeau, pe indelete, pastrama de berbecut, crap de dunare si mititei.

Iar la 2200 de metri altitudine, la Babele, turistii au prins inca zapada si s-au bucurat de ea, ca niste copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO