Ideea pentru care o tanara din Satu Mare a fost premiata de Ambasada SUA. Ce afacere "gustoasa" a pus pe picioare in 3 ani

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05

O clatitarie mobila a rasarit de ceva vreme pe strazile din Satu Mare, iar mirosul pe care-l lasa in urma te imbie sa iei o pauza si sa te rasfeti cu un desert.

Clatitele, preparate dupa retete frantuzesti, sunt de-a dreptul delicioase si au mare succes printre pofticiosi. Tanara care a pornit aceasta afacere a fost premiata de ambasada Statelor Unite in Romania, pentru spiritul ei antreprenor.

Alexandra are 26 de ani, a terminat cursurile Facultatii de Stiinte Politice Administrative si a facut studii de masterat in management. Inca de cand era studenta a pus bani deoparte, ca sa-si indeplineasca visul.

Alexandra Lipovan, antreprenoare: "Am pus studiile in practica aici, nu neaparat stiintele politice, ci socializarea, comunicarea cu oamenii si toate aceste aspecte mi-au folosit aici."

Proiectul ei a prins contur in urma cu 3 ani. Daca la inceput avea "in meniu" 10 sortimente de clatite, acum a ajuns la 40.

Dornica sa-si extinda afacerea, Alexandra s-a inscris intr-un program al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, care premiaza creativitatea societatilor romanesti.

Alexandra Lipovan, antreprenoare: "M-au sunat sa imi spuna ca am fost desemnata antreprenorul lunii iunie si sa imi ofere recunostinta lor si suportul."

Angela Gemuza, reprezentant Ambasada SUA la inmanarea distinctiei: "Povestea ei ar putea fi inspiratie pentru toti romanii, nu doar din Satu Mare, ci din toata tara."

Distinctia oferita de ambasada Statelor Unite ii ofera Alexandrei si mai multa incredere si putere sa munceasca pentru visul ei. Are de gand sa isi mareasca echipa si sa deschida mai multe puncte de lucru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO