Iata unde va puteti angaja: in SENATUL Romaniei!

19-05-2010 00:00


Senatul Romaniei

Senatul Romaniei urmeaza sa organizeze, in lunile mai si iunie, diverse probe pentru cele 18 posturi pe care le-a scos la concurs.

Potrivit anunturilor postate pe pagina de internet a institutiei, printre posturile scoase la concurs sunt cele de expert parlamentar la Serviciul relatii bilaterale externe, consilier parlamentar sef de serviciu in cadrul Directiei generale legislative, serviciul tehnic legislativ.

Alt post scos la concurs este de functionar public parlamentar sef de cabinet in cadrul Directiei generale legislative, comisia parlamentara a revolutionarilor.

Senatul are vacante, temporar, si doua posturi de soferi, angajarea urmand sa se faca pe perioada determinata.

Senatul intentioneaza sa mai angajeze si un consilier parlamentar, un expert parlamentar, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale de audit, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale legislative, un consilier parlamentar sef serviciu in cadrul Directiei generale legislative, serviciul pentru lucrarile Senatului.

Au fost, de asemenea, anuntate concursuri pentru doua posturi vacante in cadrul Directiei de documentare, unul de consilier parlamentar si unul de consilier parlamentar sef de birou.

Alte sase posturi scoase la concurs sunt: un consilier, un consilier director si doi consilieri sef serviciu Directia tehnica administrativa, un expert sef serviciu la Directia Transporturi, un consilier la Directia Patrimoniu Imobiliar.

Alt post vacant scos la concurs este de consilier sef birou la Biroul Proceduri  Achizitii publice.

O parte a probelor de concurs au fost deja organizate in luna mai, concursurile finale urmand sa se desfasoare in a doua parte a lunii mai si in luna iunie.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO