Gest ingrozitor al unei mame: si-a pierdut copilul si nu a zis nimanui. Spera sa nu se mai intoarca

05-08-2011 12:52


Un copil pierdut pe o strada din Iasi si-a regasit mama, dar povestea nu are nici pe departe un final fericit.

Politistii au fost uluiti sa afle ca femeia, venita de la Vaslui impreuna cu cel mic, l-a pierdut intr-un moment de neatentie, iar cand si-a dat seama a rasuflat usurata.. oricum mai are acasa 5 copii si e insarcinata din nou. Rudele ei au luat-o la intrebari cand l-au vazut pe cel mic la televizor si au facut-o sa vina dupa el.

Luata la intrebari de politisti si de asistentii sociali, femeia le-a oferit un scenariu greu de acceptat. Ar fi venit la Iasi la rude si pentru ca nu le-a gasit acasa a mai stat un timp de vorba cu niste vecini prin fata blocului. Baietelul s-ar fi indepartat atunci de ea si n-a mai reusit sa-l gaseasca.

Sustine ca i-a fost teama sa mearga la politie si s-a intors acasa la ceilalti frati ai baietelului. Directia pentru Protectia Copilului face acum ancheta ca sa stabileasca daca ii vor mai lasa pe cei mici sa stea alaturi de o astfel de mama.

Pe langa Directia Copilului, cazul este cercetat si de politisti. Daca se va dovedi ca femeia si-a pus copilul in periciol cu neglijenta ei, risca sa se aleaga si cu dosar penal.

Tags: disparitii,

VIDEO PROTVPLUS.RO