Frații Rotaru nu vor mai trăi despărțiti. Cum arată casa renovată de „Visuri la Cheie”

Ultima actualizare: 12-09-2019 10:12

Sezonul 6 de „Visuri la cheie” a debutat miercuri, iar echipa a ajuns la familia Rotaru, din satul Ostrovu, județul Prahova. Casa lor este acum complet schimbată și suficient de încăpătoare ca să-i poată găzdui pe toți cei cinci membri ai familiei.

Theodor, David și Natalia Rotaru și-au pierdut părinții într-un incendiu care le-a mistuit casa. Nenorocirea s-a întâmplat în vara anului 2015, când, în urma unei scurgeri de gaze din butelia pe care o foloseau la gătit, casa familiei Rotaru a sărit în aer. În momentul exploziei, în casă se aflau părinții Georgiana și Bogdan Rotaru, dar și băiatul cel mare, Theodor. El a reușit cumva să se strecoare afară și să se pună la adăpost, însă mama și tatăl lui au rămas captivi în casa cuprinsă de flăcări.

După câteva zile de luptă cu arsurile, la Spitalul de Arși din Capitală, Georgiana și Bogdan Rotaru au încetat din viață. Fiul lor cel mare, Theodor, a scăpat cu răni minore.

La scurt timp de la tragedie, bunicii din partea tatălui, Floarea și Nicolae Rotaru, i-au luat în grijă pe Theodor și pe David. Mezina familiei, Natalia, a fost ocrotită de bunica maternă.

Echipa „Visuri la cheie” a renovat casa în care cei mici au locuit cu părinții lor, iar acum locuiesc toți în același cămin.

O provocare pentru Dragoș și colegii săi a fost ce să facă cu beciul în care a avut loc tragedia. După o consultare îndelungă, au decis să reconstruiască acea zonă din casă. Au ajuns să extindă casa și să creeze acolo o bucătărie complet utilată și un living cu multă lumină naturală.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO