"Fac orice pentru 300 de lei". Cum se negociaza viata unor minori in cateva minute? Camera ascunsa

Dată publicare: 23-06-2011 19:37
Dată actualizare: 15-10-2012 06:08


"Fac orice pentru 300 de lei!". Este replica unui adolescent, care a acceptat propunerea unui necunoscut, joi, fara sa stea pe ganduri, Si-a dat acordul sa fie actor intr-un film ce se realizeaza peste granita.

Un scenariu identic cu cel aplicat de racolatorii de victime pentru relatii intime. Probabil ca asa au cazut prada retelelor de traficanti si sutele de copii romani din dosarele politiei.

Rita este una din femeile care a acceptat propunerea unor necunoscuti. Acestia au abordat-o pe strada sa negocieze vanzarea copilului. Se intampla in Bucuresti, in zona Garii de Nord. Sotul ei cere prima oara 100.000 de euro.

In aceeasi zona s-a purtat o alta negociere, de data aceasta tinta fiind adolescentii. Li se propune o deplasare in strainatate sa joace intr-un film cu buget redus. Unul are 16 ani, celalalt 12 ani. Raspunsul lor? "Facem orice"

Exact asa se desfasoara lucrurile in cazul traficului de persoane. In Romania, varsta celor racolati a scazut de la 22 la maximum 17 ani.

Destinatii frecvente pentru retele de traficanti de minori sunt Italia, Spania, Germania Franta Olanda Austria si Grecia.

Citeste si:

Inca doi romani pot ajunge coechipieri cu Mutu! 1.8 milioane de euro pentru imprumut, 8 milioane pe transfer! Cine vor fi fericitii

Sponsorii mici fug din Ghencea! Reacţia INCREDIBILA a lui Gigi Becali cand a aflat

Vezi evolutiile TUTUROR stelistilor in primul amical al verii! Ce au aratat noii jucatori si ce au facut pustii lui Levi

 

Tags: trafic minori,


VIDEO PROTVPLUS.RO