Elena Udrea vrea sa transforme Romania in destinatie de top!


Ultimul update: Vineri 27 Aprilie 2012 18:53
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Asa ca nu rateaza nicio ocazie sa le arate strainilor cat de frumoasa este tara noastra. Ultimele doua zile si le-a petrecut in Delta Dunarii, pe un vas de croaziera de 4 stele, printre austrieci.


Acompaniata de sunetul unui saxofon, sefa turismului romanesc a urcat pe luxosul vas alaturi de 200 de pasageri din Austria. Curioasa, Elena Udrea a plecat sa exploreze ambarcatiunea lunga de 125 de metri.

Ecranele colorate din cabina capitanului au cam pus-o in incurcatura. Chiar si asa, nu s-a putut abtine si a vrut sa vada cum se conduce o asemenea nava. Mai greu sau mai usor decat un minister?

Lasand gluma la o parte, ministrul nostru vrea sa-i convinga pe austrieci sa vina mai des in Romania. Turistii par incantati de idee. Singura problema este ca-n astfel de croaziere nu pornesc toti, ci doar cei cu un venit ridicat.

Turisti au platit pentru croaziera de sapte nopti pe Dunare, intre 1.100 si 1.500 de euro de persoana. In aceasta suma intra transportul, excursiile optionale si masa. Ramane de vazut daca se vor intoarce.

Elena Udrea este indragostita. Afla aici de cine!
Dai un ban pe litoral, ei iti asigura un loc la spital!
Elena Udrea simuleaza... turismul de croaziera!
VIDEO PROTVPLUS.RO