"Dupa pasapoartele biometrice, vor urma cipurile implantate sub piele!"

Dată publicare: 11-03-2009 00:00
Dată actualizare: 16-07-2012 00:26


Pasaport biometric

Alesii din Senat s-au trezit miercuri cu un calugar, la sedinta de plen, cand au dezbatut legea pasapoartelor biometrice. Monahul, de la manastirea Negru Voda, a venit sa-i convinga ca noile acte nu sunt decat o lucrare a diavolului.

Este un foarte bun candidat acest biocip ca, in cativa ani de zile, sa devina semnul fiarei, despre care se scrie in Apocalipsa, prin implant.
Filoteu Balan, calugar

Le-a impartit si pliante, pentru a se face mai bine inteles.

Omul, care se numeste Filoteu Balan, a incercat sa-i convinga pe senatori ca biocipul din noul act anunta apropierea apocalipsei.

Calugarul a mers chiar mai departe - "In cativa ani, oamenilor li se vor implanta cipuri sub piele", sustine el. Pasaportul e doar primul pas.

Dupa ce au studiat bine materialele primite de la calugar, senatorii s-au convins. Au votat pentru introducerea pasapoartelor electronice.

Va incepe o dictatura la care Nicolae Ceausescu nici nu a visat
Filoteu Balan, calugar
Fiind organica, legea nu a intrunit insa minimul necesar de 69 de voturi, considerandu-se practic respinsa. Dar alesii nu sunt incantati de idee si au decis sa repete votul luni. Au fost insa unii care au spus nu pasapoartelor, neinvocand insa cipul fiarei.

Taxa pentru un astfel de pasaport cu cip ajunge la 266 de lei.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO