Dai un ban, dar sari in ochi! B 666 YAD sau B 666 HEL!

Dată publicare: 31-01-2010 00:00
Dată actualizare: 07-10-2012 22:15


Noile combinatii de trei cifre de pe placutele de inmatriculare ii fac pe bucuresteni sa plateasca pentru a se face remarcati pe sosele. Atrag cu siguranta privirile tuturor celor aflati in trafic, dar si bani in conturile Directiei de Inmatriculari.

 

Dupa mai putin de o luna de la trecerea la noul sistem de inmatriculare, mii de locuitori ai Capitalei s-au inghesuit la Directia de Inmatriculari pentru a pune mana pe placuta mult visata.

Unii aveau deja numere cu doua cifre, dar au preferat sa isi modernizeze masina si din punctul acesta de vedere.

Cele mai des solicitate asocieri sunt cele de ordin religios. A fost deja eliberat numarul B 666 YAD, dar si B 666 HEL. Exista si alte variante care au de-a face cu divinitatea sau cu iadul, apropo de cum se circula in Capitala.

Sunt preferate in continuare diminutive ale prenumelor - fie feminine, fie masculine, asa cum apar si contradictii. Exemplu elocvent este combinatia SUS, care ar fi fost acceptata pentru placuta de inmatriculare, in schimb combinatia JOS ar fi fost respinsa.

Fiecare dintre placutele ce contin combinatii preferentiale costa 85 de lei, spre deosebire de cele la intamplare, mult mai ieftine.

Mai multe despre isteria numerelor de inmatriculare putei citi intr-un amplu reportaj publicat de colegii nostru de la Gandul, in editia de luni.

Tags: inmatriculari,


VIDEO PROTVPLUS.RO