Copilarie de cosmar! Traiesc cu tatal lor intr-un vagon de marfa!

Dată publicare: 05-01-2009 00:00
Dată actualizare: 29-08-2012 14:54


Prea tineri pentru greutati atat de mari! Patru suflete de copil locuiesc, impreuna cu tatal lor, intr-un vagon de marfa, in Brasov.


Maria
, Estera, Raluca si Radu nu au o casa ca toti copiii. Fetitele de 7, 8 si 9 ani, dar si mezinul de numai 4 ani traiesc impreuna cu tatal lor intr-un colt al unui vagon de marfa, la marginea Brasovului. Au o bucatarie mica, dar nu au toaleta.
Noroc cu conductele de la termoficare ce trec prin apropiere ca altfel, ar fi pierit pe gerul de afara.

In ciuda conditiilor precare, micutii erau fericiti. Pana inainte de Craciun, cand au ramas fara mama. La numai 32 de ani,
femeia a fost rapusa de boala. Pe umerii tatalui a cazut acum toata povara. Merge mai departe, incercand din greu sa-si creasca copiii si sa-i tina la scoala. Orice mana intinsa catre aceasta familie inseamna poate inca o masa calda pentru cei mici sau o haina pe care o vor purta cu totii pe rand. 

In ciuda conditiilor in care traiesc, cei patru copii merg la scoala si la gradinita. Nu se plang, invata bine si, mai mult, isi ajuta tatal la treburile casnice.

Raluca Florentina, fata cea mare, are multe pasiuni printre care si sahul. Este o jucatoare profesionista. Atunci cand are timp, il provoaca pe tatal ei la o partida. Asa, spune ea, mai uita de greutati.

Din putinul pe care-l castiga ca muncitor in constructii, tatal lor se chinuie sa le nu le lipseasca nimic. Spera ca intr-o buna zi va putea sa le ofere copiilor o viata si o casa decenta.

Tatal copiilor se numeste Muraru Ionel si poate fi contactat la telefonul 0748.062.115

CONT: IBAN RO 75 BRDE 080 SV 58244020800


VIDEO PROTVPLUS.RO