Cine este tânărul ucis de un Jaguar pe o trecere de pietoni din Cluj

27-06-2019 13:57


accident cluj

Omul de afaceri clujean care a accidental mortal cu Jaguarul său un pieton care traversa regulamentar strada poate circula cu mașina în continuare.

Permisul i-a fost reținut în vederea suspendării, dar a primit dovadă înlocuitoare valabilă 15 zile. Acesta este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă, transmite Știri de Cluj.

Bărbatul pe care l-a omorât marți avea 33 de ani, iar de câteva luni era tatăl unui băieţel. Originar din Sighetul Marmației, acesta lucra în Cluj-Napoca la o multinațională, relatează presa locală. El locuia cu familia în Florești și avea un băiat.

Accidentul din Cluj-Napoca apare într-o înregistrare video care a fost făcută publică miercuri.

O prietenă foarte apropiată a victimei a publicat un mesaj emoționant pe contul de Facebook.

„Noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic”, scrie aceasta.

Mesajul integral de pe Facebook:

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (D. D., un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.
Atât voiam să vă zic.”

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO