Cea mai buna zacusca preparata in aer liber, numai in Brasov!
Industria producatoare de zacusca in aer liber lucreaza cu toata capacitatea la Brasov. E o traditie care a umplut si in acest an poienile de langa oras cu gospodine venite cu gratare si legume.
Langa ele, domnii priceputi le dau o mana de ajutor sau doar supravegheaza ca retetele sa fie respectate intocmai. Asa timpul trece mai usor pentru toata lumea si ziua pare una de relaxare, nu de munca.
La Pietrele lui Solomon, langa Brasov, gratarele fumega 7 zile din 7. In weekend, aici se rumenesc micii si cotletele, pentru petrecerile orasenilor iesiti in mijlocul naturii. In timpul saptamanii - sfaraie ardeii si vinetele!
Zacusca preparata in aer liber va fi mult mai buna, spun gospodinele. Legumele coapte la foc de lemne au un gust aparte.
Ziua de lucru se incheie intotdeauna cu un gratar si o bere. Asa se face ca o corvoada din bucatarie devine relaxare, in aer liber.