Ce poate fi mai placut decat o vacanta ? Prelungirea ei!

Dată publicare: 26-04-2011 17:25
Dată actualizare: 18-10-2012 12:50


Mii de romani au petrecut si astazi la iarba verde. Daca stam putin sa ne gandim, se vor intoarce la munca doar pentru doua zile, pentru ca de vineri incep liberele de 1 Mai.

Situata la o aruncatura de bat de orasul Cluj, padurea Faget este locul ideal pentru gratare sau o partida de fotbal la iarba verde, mai ales ca nu ii taxeaza nimeni. Oamenii au profitat de vremea frumoasa, asa ca si-au adus de acasa ce le-a mai ramas de la Paste: drob de miel, oua rosii sau au mai prajit cate o tura de gratare. A fost ultima zi de distractie. De maine, fie ca vrea sau nu, toata lumea se intoarce la munca. Nimeni nu se plange insa pentru ca urmeaza 1 Mai, asa ca nu mai dureaza mult pana cand gratarele vor fi incinse din nou.

Ofertele hotelierilor pentru 1 Mai

Imbuibati de drob si sarmale, multi au considerat ca este timpul sa manance ceva mai usor, facut pe gratar. Sa nu credeti insa ca toti au chiulit de la serviciu dupa ce au inventat o criza biliara. De pilda, patronul unei firme de constructii si-a dus tot angajatii la iarba verde.

Si in Bistrita, la Baile Figa, s-au adunat sute de oameni. Simandicosii au stat mai mult in piscina crezand ca isi vor subtia talia intr-o zi, dupa ce in alte trei au mancat pana au simtit ca lesina.

La Bran, turistii au iesit in zori la cumparaturi. S-au aprovizionat cu merinde de la tarabe si s-au pus pe treaba. Pe Valea Prahovei, cateva familii au unit saptamana dintre Pasti si 1 Mai si s-au mutat la munte cu cortul sau rulota.

La Sinaia, sa vezi si sa nu crezi: Pelesul a fost inchis si astazi, desi statiunea este intesata de lume. Pentru ca n-au mai dat banii la muzeu, oamenii i-au lasat la terasa.

In perioada de Pasti, hotelurile din zona au fost ocupate in proportie de 50%. Pentru finalul acestui saptamani, multi ofera gratis o noapte de cazare pentru doua platite. Tarifele pornesc de la 50 de lei la trei stele, dar ajung si la 300 de lei la 5 stele.

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!


VIDEO PROTVPLUS.RO