Cat scot romancele din buzunar pentru un posterior dupa modelul Jennifer Lopez. Doamnele trecute de 40 de ani, cliente fidele

27-04-2015 17:56


A venit vremea buna, si asa cum este firesc, reprezentantele sexului frumos si slab isi fac deja griji in privinta felului in care vor arata la plaja.

Cele care nu se multumesc sa faca sport si sa tina diete, bat la usa esteticienilor de la noi, tot mai cautati pentru implanturile cu silicon in muschii fesieri. Un posterior voluptos dupa modelul Jennifer Lopez sau Kim Kardashian costa cam 4000 de euro.

Pe Alexandra am intalnit-o la o clinica de chirurgie estetica privata din Cluj. Are 27 de ani si lucreaza de cativa ani in Spania. A venit in tara special ca sa isi faca mici corecturi pentru ca aici tarifele sunt la jumatate fata de strainatate. Visa la un bust perfect, dar a aflat ca poate sa isi imbunatateasca si posteriorul.

Alexandra, pacienta cu spatele: "Mi-as dori si implant in fese, cand imi mai adun bani, ca am inteles ca se poarta si e la moda".

Si Lavinia se gandeste sa-si rotunjeasca fesele. Recunoaste ca desi a avut intotdeauna grija de corpul ei tot are nevoie de ajutor.

Lavinia Ciurar: "Cu toate ca sportul ajuta foarte mult, dar de la o anumita varsta ai nevoie de interventia bisturiului, ma gandesc la silicon in fese in viitorul apropiat".

Specialistii spun ca cele care apeleaza la silicon pentru a-si mari fesele sunt in special doamne trecute de 40 de ani.

Profesor doctor Toma Mugea, presedintele ales al societatii europene de chirurgie estetica: "Implantul de fese este de obicei rotund, de forma aceasta pentru ca el se pune complet sub muschii fesieri si atunci muschiul exercita o presiune asupra implantului si forma nu mai conteaza, e mai sensibila ca la implantul mamar pentru ca acolo tensiunile sunt un pic mai mari".

Asadar, implantul in fesieri nu este tocmai confortabil.

Esteticienii romani cer 4000 de euro pentru o astfel de interventie. Pare ieftina in comparatie cu tarifele din Occident care se apropie de 10.000 de euro. Tocmai de aceea clientela doctorilor nostri vine inclusiv din Italia, Spania si Franta.

VIDEO PROTVPLUS.RO