Carne plina cu viermi, la promotie intr-un hipermarket din Oradea

Dată publicare: 29-06-2011 11:54
Dată actualizare: 15-08-2012 10:32


Bucuria pe care a simtit-o un client cand a cumparat cateva kilograme de cotlet de porc la promotia unui magazin din Oradea s-a transformat in greata cand a ajuns cu marfa acasa.

Familia se pregatea marti seara sa primeasca musafiri, asa ca barbatul a dat o fuga la un hipermarket pentru aprovizionare.

Sotia lui era cat pe ce sa lesine cand s-a apucat apoi sa prepare mancarea. Cotletul pe care il cumparase sotul ei parea plin de larve, asa ca barbatul s-a dus cu el la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Inspectorii spun ca nu se pot pronunta pana cand nu vor duce carnea la analize. Ei au mers la hipermarketul de unde cumparase omul cotletul ca sa vada in ce conditii este depozitata carnea si daca s-au respectat termenele de valabilitate.

Reprezentantii magazinului au refuzat sa comenteze situatia.

Materia alba, asemanatoare cu larvele, era prezenta doar in una din cele trei bucati de carne.

Inspectorii OPC spun ca vor urmari acum traseul produsului.

"O sa verificam calitatea produsului, de unde provine, conditiile de pastrare si daca e atestata calitativ", a declarat Traian Bejan, inspector sef OPC Bihor.

Daca se va stabili ca bucatile de carne erau infestate, inspectorii OPC vor opri de la vanzare tot lotul si il vor amenda pe comerciant.

Tags: opc, alimente,


VIDEO PROTVPLUS.RO