Basescu: podul de la Dornesti se deschide la pranz

08-07-2010 00:00


Podul din pontoane de la Dornesti

Presedintele Traian Basescu a vizitat din nou, pentru a treia oara, podul rutier de la Dornesti, distrus de inundatii, unde militarii au finalizat lucrarile la podul provizoriu de pontoane. Seful statului a anuntat ca circulatia se reia astazi.

Circulatia pe ruta ocolitoare a DN17 A Siret - Radauti va fi deschisa la ora 12.30, dupa ce si angajatii de la compania de Drumuri vor termina de turnat asfaltul peste drumul ocolitor creat astfel incat podul de pontoane sa fie functional.

Anuntul a fost facut chiar de presedintele Basescu, dupa ce a vizitat pentru a treia oara in ultimele zile, zona respectiva.

Chiar presedintele a avut ideea sa se faca un pod provizoriu de pontoane in locul celui distrus de ape pe DN 17 A Siret - Radauti. Basescu a mizat pe aceasta solutie pentru redeschiderea acestui drum care face legatura cu Ucraina.

Seful statului a fost vinerea trecuta intr-o prima vizita. Basescu a mai inspectat luni lucrarile la pod.

Tot atunci, Basescu a avut o divergenta cu ziaristii, cerand SPP sa-i indeparteze din fata lui, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane, dupa ce un ziarist l-a intrebat de ce s-a suparat pe sinistratii din Saucesti.

Presedintele a raspuns: "Ma pot supara pe oricine".

Basescu s-a urcat apoi intr-o barca a armatei si s-a dus pe malul celalalt al raului Suceava, pentru a vedea modul in care este instalat podul de pontoane.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO