Bal caritabil pentru finantarea unei fundatii care ingrijeste bolnavii incurabili

Ultima actualizare: 17-11-2012 00:27

Unul dintre cele mai mari evenimente de caritate ale anului,
''Balul Edelweiss'', a ajuns la a 12-a editie.

Oameni de afaceri, manageri de top, diplomati, ambasadori, cu totii vor sustine, sambata, cauzele ''Fundatiei Hospice Casa Sperantei'', care lupta pentru servicii bune de ingrijire a copiilor si adultilor cu boli rare sau incurabile.

Tema balului este inspirata din anii '20. Evenimentul va contine momente de divertisment, surprize, dar si o licitatie inedita, la care vor fi stransi bani pentru copiii si adultii cu suferinte grave.

Fondurile vor fi folosite la construirea unui centru de ingrijire in parcul Plumbuita din Bucuresti. Proiectul costa 4, 7 milioane de euro si toate serviciile vor fi gratuite.

Dintre invitati si-au confirmat deja prezenta Printesa Marina Sturdza si ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris.

Toti oaspetii vor putea sa faca donatii direct in contul fundatiei, dar si sa liciteze cateva obiecte, altfel imposibil de obtinut.

Unul dintre obiectele unicat ce vor fi licitate anul acesta la Balul de caritate Edelweiss este o torta care a fost purtata la Jocurile Olimpice de la Londra.

In joc sunt de asemenea bijuterii cu diamante sau obiecte donate de vedete de la Holywood.

De asemenea, norocosii pot ajunge pe platoul de filmare, alaturi de regizorul Terry Gilliam, sau pot castiga bilete la Grand Prix-ul din Spania.

Din donatiile stranse in timp, ''Fundatia Hospice Casa Sperantei'' a reusit sa infiinteze centre de ingrijire in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Balul si licitatia vor avea loc sambata, 17 noiembrie. Cei care doresc sa sustina proiectul, dar nu participa la eveniment, pot face donatii de 2 euro printr-un SMS la numarul 8838.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO