Vin din nou ninsorile si viscolul peste noi. E cod galben

Dată publicare: 10-03-2010 00:00
Dată actualizare: 22-07-2012 07:06


UPDATE: Chiar daca au trecut cele 9 zile ale babelor de martie, in care iarna ar fi trebuit sa-si scuture cojoacele primim o noua avertizare de cod galben.

 

Vizeaza Bucurestiul, plus 20 de judete si anunta toate relele: ninsori abundente, vant in rafale si multa zapada.

In Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati, Vrancea si Bucuresti va ninge si un nou strat de zapada se va asterne, insa avand in vedere ca va bate si vantul cu putere ninsoare va fi viscolita. In sud-vestul si sudul tarii vantul va sufla si cu 65 de kilometri pe ora.

In Dobrogea, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ploaie si vor fi conditii de polei. Noua avertizare va fi valabila incepand cu ora 22:00 de miercuri seara si va lua sfarsit joi, la ora 20:00.

Abia de sambata vremea da semne de imbunatatire insa temperaturile raman sub cele firesti pentru aceasta perioada. Daca in mod normal in martie ar trebui sa avem intre 5 si 10 celsius, la acest sfarsit de saptamana ne asteapta intre -1 grad si 7.

Sursa foto: INMH

Tags: meteo,


VIDEO PROTVPLUS.RO