Autostrada Bucuresti-Ploiesti, santier activ doar pentru delegatii oficiale

08-04-2009 00:00


La distanta de o saptamana de la vizita premierului, multi dintre muncitorii si utilajele care zbarnaiau in ciuda ploii torentiale par ca s-au evaporat cu tot cu apa.


Nu e de mirare ca termenul de finalizare a fost decalat din nou. Saptamana trecuta, seful guvernului si ministrul transporturilor au intrat in noroiul de pe santierul autostrazii ca sa ne anunte ca "lucrarile se executa".

Asta pe primul tronson din patru, cel de la Stefanesti. Dupa doar o saptamana, constructorul nu mai este la fel de optimist ca va termina pana anul viitor de Paste.

Mai avansam 10 kilometri. Acum o saptamana, la vizita primului ministru, tronsonul de la Moara Vlasiei putea fi dat exemplu drept un furnicar de utilaje. Azi am numarat numai vreo cinci, mult mai putine camioane, mult mai putini oameni. Si totusi, aici se mai construieste. La Balta Doamnei, in schimb, deja se demoleaza.

Urmeaza o vizita de lucru peste trei saptamani. Daca vor ca aceasta sa fie reusita, oficialii ar trebui sa mearga in aceleasi locuri, pentru ca lucruri noi nu prea sunt de vazut. 

VIDEO PROTVPLUS.RO