Ai merge de Revelion la mare?
Romanii care au vrut sa scape de agitatia din supermarketuri, dar si de nebunia de la munte, si-au rezervat locuri la petrecerile de pe litoral.
Din pacate, numarul excentricilor sau romanticilor, cum vreti sa le spuneti, este mult sub sperantele hotelierilor.
Acestia au mai bine de jumatate din locuri neocupate, cu toate ca s-au dat peste cap sa atraga clienti.
S-a muncit ca in mijlocul sezonului estival in hotelurile de pe litoral. Unii au facut curatenie, altii au asezat tacamurile pe mese.
Dar cei mai solicitati sunt tot bucatarii care se intrec in preparate: piept de curcan pe varza calita, prepelita umpluta sau cocktail de strut. Cat despre desert, ce ziceti de o prajitura de ciocolata cu petale de ciocolata?!
Cei care au ales un revelion aici au dat bani grei. Au, insa, parte de rasfat de 5 stele, cu sauna, masaj, jacuzzi.
Se lucreaza si in hotelurile de trei sau patru stele unde s-au ocupat cam 40% din camere. Insuficient, spun managerii care au aplicat tot soiul de strategii.
La reducere, preturile au variat intre 300 si 400 de lei pentru masa de Revelion, plus o noapte de cazare, insa... rasfatul este limitat.