Aglomeratie la un targ de biciclete din Capitala. Care sunt cele mai populare modele

02-04-2017 19:59


 A dat firul ierbii asa ca multi si-au petrecut o parte din zi la un salon de biciclete.

 Au revenit la moda si ar putea reprezenta chiar un stil de viata daca autoritatile nu si-ar fi batut joc si ar fi amenajat cu adevarat piste speciale in parcuri si pe sosele.

In cazul in care sunteti tentati sa faceti miscare si nu va este frica sa iesiti in trafic iata ce trebuie sa stiti inainte sa cumparati o bicicleta.

Dupa o plimbare in parc ai nevoie doar de cateva clipe ca sa pliezi o astfel de bicicleta. Franele sunt pe disc, ceea ce inseamna ca sunt mult mai sigure. Pretul porneste de la 700 de lei si urca pana la 1600.

Pe piata exista peste 10 categorii de biciclete. De aceea, inainte de a ne cumpara una, trebuie sa stim cateva lucruri esentiale.

"In primul rand la ce o utilizati, cat timp o utilizati, cand o utilizati. O bicicleta din gama city practic se utilizeaza doar in oras."

Bicicleta fat bike, reaparuta pe piata in ultimii 2-3 ani, e foarte la moda fiindca e inedita si atrage toate privirile. In primul rand are jantele foarte late, cantareste 18 kg si costa 1500 de lei.

Noutatea anului o reprezinta insa bicicleta electrica, care costa 13.000 de lei.

Si daca vrem sa facem din ciclism o activitate zilnica, ne putem orienta spre bicicletele din carbon sau aluminiu. Pot cantari doar sase kilograme, dar costa cam 6000-7000 de euro.

Sau poate va face cu ochiul bicicleta copilariei- Pegas. Pretul este insa destul de piperat. Sare de 1500 de lei.

VIDEO PROTVPLUS.RO