A venit primavara si la munte. Zapada doar la altitudini mari

03-04-2009 00:00


Iubitorii schiului vor sa mai profite de partii, asa ca urca tot mai sus. La altitudini mari, zapada este inca buna, tarifele la transportul pe cablu s-au injumatatit, iar preturile la cazare au scazut si ele substantial.

Un weekend 3 in 1 - cu soare, ski si plaja. De asta vor avea parte turistii ca vor urca zilele acestea in Masivul Bucegi sau in Postavaru. Cei care au mers inca de astazi la Cota 2000 au scapat si de aglomeratie. Pentru ca maine se estimeaza ca partiile din Valea Dorului se vor aglomera, la fel ca in plin sezon.

Pe partiile din Bucegi este si spectacol azi - cei mai buni snowboarderi din tara se intrec in Campionatul National. Va fi un weekend foarte placut si din punct de vedere meteorologic, cu maxime de 15 grade Celsius.

Nu-i pericol pentru stratul de zapada, fiindca acesta inca masoara o jumatate de metru. Si pentru ca totul sa fie perfect, hotelurile si pensiunile din statiunile montane au redus preturile la cazare cu pana la 25%. In zona Bran-Moeciu, reducerile de tarife sunt chiar mai mari de pana la 30%.

Tags: turism,

VIDEO PROTVPLUS.RO