17.000 de uscatoare de par Philips, retrase de pe piata. Pot lua foc daca sunt lasate in priza


Ultimul update: Miercuri 31 Octombrie 2012 09:22
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2011 18:22
Categorie: Stiri Sociale

Este vorba despre cinci modele pe care firma Philips, le-a vandut, in ultimii patru ani. Compania s-a aratat dispusa sa schimbe aparatele tuturor acelora care doresc asta.

Oricat ar suna de ciudat aparatele, desi oprite, pot lua foc.

"S-a identificat un defect. Intre punctele de contact ale comutatorului se poate acumula material conductor care in timp se poate supraincalzi", a explicat Oana Tanasescu, reprezentant Philips Romania.

Este vorba despre cinci modele toate marca Philips. Producatorul a primit mai multe reclamatii din Corea de Sud insa nu risca sa se intample o tragedie, asa ca a retras de pe piata 17.000 de uscatoare.

Uscatoarele cu defect vor fi casate si toti cei care au un astfel de model acasa sunt sfatuiti sa li se adreseze comerciantilor de electrocasnice.

Nu conteaza cat a costat produsul inainte, nu conteaza daca mai este sau nu in garantie. Daca face parte din acele serii, el va fi inlocuit fara nicio problema, spun directorii de magazine.

Ca sa recunoasteti mai usor produsul, trebuie sa stiti ca toate uscatoarele periculoase au manerul pliabil si au fost vandute intre 2006 si 2011.
 

Tags: uscatoare par,

Zeci de kg de produse expirate, retrase de pe tarabele pietei Moghioros
Patuturi de copii fabricate la noi, retrase de IKEA SUA si Canada
VIDEO PROTVPLUS.RO