16.000 de someri isi pot incerca astazi norocul la Bursa Locurilor de Munca

Dată publicare: 15-04-2011 12:47
Dată actualizare: 28-10-2012 01:25


Peste 16.000 de someri isi pot incerca vineri norocul la bursa locurilor de munca. In aproape toata tara mii de oameni s-au asezat la cozi de dimineata pentru a-si lasa CV-ul pe masa angajatorilor.

Aveti sanse mari daca ati terminat liceul si stiti o meserie, dar pentru cei cu studii superioare firmele nu prea au multe oferte.

Cele mai multe locuri de munca sunt scoase in Galati, Brasov si Timisoara.

Pretentiile doritorilor insa nu prea se regasesec in ofertele angajatorilor. Ei cauta oamen buni la toate, dar nu sunt generosi cu salariile.

In Ilfov, pentru cei care sunt dispusi sa invete o meserie noua, pe langa posturile oferite, autoritatile au venit si cu oferte de recalificare.

Desi a plouat si au fost doar 2 grade afara, 600 de brasoveni s-au asezat la coada cu gandul la cele 1200 de locuri de munca puse la bataie de angajatori.

Si la Bistrita firmele vor avea de unde alege pentru ca s-au inscris peste 1.000 de oameni pentru 500 de joburi.

Chiar daca unii dintre ei se apropie de pensie, in Oradea sute de oameni spera ca vor obtine macar o promisiune de anagajare.

Angajatorii prezenti la Bursa locurilor de munca de la Targoviste spun ca sunt dezamagiti. Au venit prea putini someri in cautarea unui loc de munca. Salariul mic n-ar fi, insa dorinta de munca pare a lipsi.

Citeste mai multe pe www.incont.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO