10 lei un pranz pe litoral! Criza e de partea turistilor!
In lupta comerciantilor de pe litoral, cu criza, turistii ies in avantaj. Speriati ca stau cu mesele goale si mancarea li se strica prin frigider, patronii restaurantelor arunca pe piata oferte de neimaginat in alti ani.
Dupa ce hotelierii nu au avut de ales si au redus tarifele la cazare, acum este randul patronilor de terase si restaurante sa faca oferte menite sa aduca la masa cat mai multi turisti.
Cele mai bune preturi sunt la terasele cu autoservire, unde cu 10 lei, oamenii cumpara o ciorba, felul doi si salata.
Daca nu le place menul zilei, turistii sunt invitati sa aleaga alte feluri de mancare: o pulpa costa in jur de 7 lei, un snitel 8 lei, iar orice garnitura nu sare de 3-4 lei.
Cei care au bani putini, pot sa manance intre anumite ore o ciorba cu doar 1,99 de lei.
Patronii teraselor au introdus aceste oferte, cand au vazut ca incasarile erau la jumatate fata de anul trecut.
Lucrurile stau si mai bine in weekend, cand vin mai multi turisti pe litoral, iar vanzarile cresc cu cel putin 25 de procente.