Un bărbat din Iași a violat un copil de 10 ani, după ce a băut spirt medicinal

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
minor agresat iasi
ziaruldeiasi.ro

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, după ce a agresat sexual un minor, faptă pe care ar fi comis-o în luna februarie.

Victima agresorului, un băiat in vârstă de 10 ani, a fost racolată pe stradă. Minorul se întorcea de la școală când bărbatul l-a abordat și i-a dat o sumă de bani pentru a se duce la magazin să-I cumpere o sticlă de spirt, potrivit Ziarul de Iași.

Agresiunea a avut loc în apartamentul bărbatului, unde locuia și mama acestuia. Bărbatul a diluat spirtul cu apă, iar în scurt timp a ajuns în stare de ebrietate. În urma acestui fapt, minorul a fost obligat să întrețină relații sexuale orale cu agresorul.

Fiindcă minorul s-a opus, bărbatul a devenit violent. L-a luat de cap, l-a tras în zona genitală şi i-a introdus forţat oragnul genital în gură, ameninţându-l că îl va lovi dacă îl muşcă“, se arată în rechizitoriul poliției.

Victima a povestit întreaga scenă părinților, care au depus plângere la poliție. Audiat de procurori, bărbatul și-a recunoscut faptele, însă a precizat că nu „mai ştie exact ce s-a întâmplat“.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO