Un bărbat din Buzău a fost lovit mortal de o mașină, când se întorcea de la un priveghi

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Sfârșit cutremurător pentru un barbat de 59 de ani din județul Buzău.

În timp ce se întorcea de la un priveghi, omul a fost lovit mortal de o maşină. Traversă prin loc nepermis, iar scenele s-au derulat chiar sub privirile îngrozite ale soţiei.

Bărbatul de 59 de ani se întorcea de la un priveghi, împreună cu soţia sa. Ca să scurteze drumul spre casă, cei doi au încercat să traverseze neregulamentar, deşi trecerea de pietoni era la doar 10 metri distanţă, povestesc martorii. Decizia l-a împins pe bărbat în braţele morţii.

Martor: "A trecut, a traversat cu soţia, el a luat-o înainte, maşina l-a luat şi soţia a venit înapoi."

După impact, şoferul a pierdut controlul volanului, a rupt gardul unei societăţi comerciale, apoi s-a răsturnat în curte.

Remus Nicula, Poliţia Rutieră Buzău: "Pe DN2 E85 în localitatea Potârnichești, un pieton a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, iar un autoturism care circulă din direcţia Buzău către Râmnicu Sărat l-a accidentat mortal."

Şoferul, în vârstă de 34 de ani, a scăpat cu răni uşoare. Şi în Timişoara, un bărbat de 42 de ani a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a fost proiectată într-un stâlp. Într-o intersecţie intens circulată, un tânăr a trecut pe roşu, spun martorii, şi l-a izbit puternic.

Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt IPJ TIMIŞ: "Un bărbat de 22 de ani nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului şi a intrat coliziune cu un autoturism care circula regulamentar."

Tânărul a scăpat doar cu sperietură. El este cercetat acum penal pentru vătămare corporală din culpă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO