Un barbat de 38 de ani din Bucuresti a murit inecat la Eforie Sud. O alta persoana a fost salvata din mare la Vama Veche

Ultima actualizare: 07-07-2017 07:50

Un barbat de 38 de ani din Bucuresti a murit inecat, marti seara, la Eforie Sud, iar alta persoana in pericol sa isi piarda viata a fost salvata la Vama Veche.

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, echipele de salvare au fost solicitate sa intervina, marti seara, la Eforie Sud, unde un barbat se afla in pericol de inec in apropierea complexului Splendid Beach, informeaza news.ro.

La fata locului s-au deplasat o ambarcatiune a ISU de la Eforie Nord si senilata de la Eforie Sud, iar ulterior in zona au ajuns si scadandri, actiunea fiind ingreunata de valurile mari. In cele din urma, echipele de interventie au reusit sa gaseasca trupul barbatului, iar cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, victima fiind in stop-cardiorespirator. In pofida eforturilor medicilor, barbatul a fost declarat decedat. El avea 38 de ani si era din Bucuresti. Trupul sau va fi dus la morga pentru necropsie.

Tot marti seara, echipele de salvare au fost alertate dupa ce o persoana se afla in pericol de inec la Vama Veche. In cele din urma aceasta a fost scoasa din apa, iar cadrele medicale au spus ca era stabila si constienta. Persoana respectiva nu a dorit sa fie transportata la spital si a plecat inainte de sosirea ambulantei care urma sa o duca la o unitate medicala.

De la inceputul sezonului estival si pana in prezent, sase persoane au murit inecate pe litoral, iar o alta, o fata in varsta de 11 ani din Republica Moldova, a disparut in mare in urma cu o saptamana, iar trupul sau nu a fost gasit deocamdata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO