"Tu arati ca Justin Bieber" Ce a patit un tanar dupa ce a rostit aceste cuvinte

24-10-2012 16:44


mtv.ro justin bieber boys II men craciun

Un incident petrecut in luna decembrie a anului trecut in care un tanar din Marea Britanie a fost ucis in bataie inca isi cauta verdictul la tribunal.

In data de 23 decembrie a anului trecut, Rikki Todd, un tanar de 19 ani, a fost batut fara mila de o gasca de baieti in data 23 decembrie 2011.

Loviturile dure aveau sa-l ucida 4 zile mai tarziu, doctorii descoperind ca acesta a fost lovit grav si calcat pe cap de agresori, Danny Scott si Jack Walton, precizeaza Daily Mail.

Odata cu inceperea procesului, au aparut si detaliile incidentului, care se pare ca ar fi plecat de la o remarca pe care victima a facut-o fata de unul dintre agresori.

"Tu arati ca Justin Bieber", i-ar fi spus Rikki Todd unui membru din grupul batausilor, moment in care acestia au decis ca este timpul sa-i predea o lectie.

"Rikki, fiind beat, i-a spus unui baiat ca seamana cu Justin Bieber. El a crezut ca toata lumea se va amuza de acest lucru, dar umorul sau i-a iritat pe ceilalti baieti.", a declarat procurorul Graham Reeds.

Pentru ca sunt majori, cei doi agresori risca acum puscaria, pentru uciderea prin bataie a baiatului de 19 ani.

Sursa: Daily Mail

Tags: justin bieber,

VIDEO PROTVPLUS.RO