Tragedie pe DE 58. Doi oameni au fost spulberați cu tot cu căruță de un autobuz

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Câteva clipe de neatenție au însemnat moartea pentru doi soți din județul Suceava! Oamenii au fost spulberați, cu tot cu căruţă, de un autobuz de călători.

Căruţaşul nu s-ar fi asigurat, spun polițiștii, atunci când a intrat pe drumul european.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul European 58, la ieșire din Suceava, spre Botoșani. Căruțașul ar fi ieșit de pe un drum secundar, fără să se asigure, și a fost lovit în plin de autobuz.

Impactul a fost atât de violent încât baloții de fân din atelaj au fost proiectați cu putere în parbrizul mașinii și l-au făcut țăndări, rănindu-i pe șofer și pe unul dintre pasageri.

Martor: "Nu s-a asigurat deloc. A ieșit pur și simplu, direct în fața autobuzului. Noi mergem cu autobuzul spre Plopeni. Căruță a ieșit la 5 metri, direct în fața lui. Ce să faci în 5 metri?! A frânat și toată lumea a căzut. ”

Pasager: "Avea viteză foarte mare. Nu a încetinit. Mergeau tare."

Căruța a fost târâtă pe șosea aproximativ 30 de metri. Pentru cei doi soți din atelaj - de 41, respectiv 47 de ani - medicii nu au mai putut face nimic, deși i-au resuscitat mai bine de 40 de minute,

Plutonier adj. șef Adrian Cârcu, ISU Suceava: "Au mai fost două victime, șoferul și un pasager. Unul a fost preluat de către ambulanță, iar cealaltă victima s-a deplasat cu o mașină particulară la spital."

Pasager: "Eu eram la jumătate. Noroc că nu eram în față. M-am urcat în autobuz aproape de piață. Nici măcar nu am mers mult. Cei din față erau toți grămadă."

Din cauza accidentului, traficul în zonă, pe Drumul European 58, a fost oprit pentru mai bine de jumătate de oră.

La numai 3 ore de la această tragedie, un alt accident grav a avut loc în Suceava, în oraș. Alți 3 oameni și-au pierdut viața, după ce mașina lor a intrat într-un stâlp de iluminat, apoi s-a răsturnat.

"Ei au venit cu viteză la vale și au intrat în stâlp, iar de acolo l-a aruncat pe șosea, peste cap. I-a prins pe toți trei sub mașină? Cam așa ceva."

Din primele date, se pare că viteza ar fi fost principala cauza. Poliția a deschis însă o anchetă și va lămuri cum s-a întâmplat totul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO