Toate femeile fac acest lucru cel putin o data in viata. Pe ea a transformat-o in asta. FOTO

Dată publicare: 02-03-2012 21:44
Dată actualizare: 31-10-2012 19:28


Carmen Rowe - 1

O femeie din Marea Britanie s-a trezit intr-o dimineata cu capul umflat ca o minge de fotbal dupa ce cu o seara inainte a facut un lucru absolut normal si banal pe care il face orice femeie cel putin o data in viata.

Carmen Rowe, in varsta de 25 de ani, s-a trezit intr-o dimineata cu fata umflata si si-a pierdut temporara vederea dupa ce si-a vopsit parul cu vopseaua fara amoniac Clairol Nice n' Easy.

Tanara voia o schimbare de look. Cu alte cuvinte, isi dorea sa devina bruneta.

Femeia insista ca a urmat instructiunile de utilizare ale produsului si chiar a facut testul de toleranta cu 48 de ore inainte.

Niciun minor nu ar trebui sa vada aceste imagini! Uite in ce ipostaze provocatoare a pozat actrita Dakota Fanning

Tanara a mers de urgenta la spital, unde a fost internata imediat. Dupa trei zile, medicii i-au dat voie sa mearga acasa, insa a fost readmisa de mai multe ori in saptamanile urmatoare din cauza iritatiilor care au continuat sa apara.

Carmen, care isi vopseste parul de cand avea 13 ani, si-a luat atat de mult concediu medical incat a fost intr-un final concediata.

Medicii au diagnosticat-o cu alergie la chimicalul Paraphenylenediamine, care se gaseste in vopseaua respectiva.

"M-am trezit si capul imi era atat de umflat incat nu puteam sa vad. Eram oarba. M-am uitat in oglinda si jumatate de fata imi era umflata. Arata de parca jumatate din cap mi-ar fi fost umflat ca o minge de fotbal. Am mers direct la spital si pana sa ajung acolo capul mi se umflase tot, chiar si urechiile imi erau imense. Medicii m-au internat imediat. Cel mai dezgustator a fost faptul ca din cap a inceput sa imi iasa puroi. Am fost nevoita sa imi infasor capul intr-un prosop, era ingrozitor si mirosea ca un caine ud. Stiu copii care se vopsesc la 13 sau 14 ani si in cazul lor ar putea fi mai rau", a declarat Carmen pentru presa britanica.

Firma producatoare a vopselei de par nu a comentat nimic pana acum in legatura cu incidentul.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO