Și-a ucis iubita cu bestialitate, pentru că l-a părăsit. Ce a făcut apoi criminalul

Dată publicare: 10-07-2020 16:53
Dată actualizare: 10-07-2020 17:59


O femeie de 43 de ani din judeţul Botoşani a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată brutal de fostul său partener. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, furios că victima îl părăsise, anul trecut.

După faptă, individul a fugit. Urmărit şi încolţit de poliţişti, atacatorul s-a sinucis.

Bărbatul de 47 de ani şi femeia aveau împreună trei copii- dintre care doi sunt minori. Nu erau căsătoriţi. La sfârşitul anului trecut, femeia a plecat cu cei mici din casa partenerului. Nu mai suporta să fie bătută de el, spun acum vecinii. S-a mutat cu chirie în clădirea unei halte CFR. Aici a atacat-o vineri individul, orbit de furie. O vecină a auzit strigătele disperate ale victimei.

Vecină: "Deodată am auzit, ajutor! Fostule ei concubin a urmărit-o şi a intrat după ea. Avea un cuţit."

În ajutorul femeii a sărit o nepoată de-a ei, de numai 16 ani. Cu curaj, adolescenta a încercat să oprească agresiunea, iar individul orbit de furie a fugit. În urmă, oamenii au sunat la 112.

Vecin: "O urmărea de mult. A stat pe aici şi a pândit-o."

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani: "Femeia desfăşura activităţi agricole pe un teren de pe raza localităţii Albeşti, timp în care a fost atacată de autor. Aceştia se cunoşteau, având o relaţie de concubinaj în trecut."

Medicii i-au acordat primul ajutor femeii de 43 de ani şi îi fac investigaţii suplimentare acum.

Ramona Guraliuc, medic şef UPU SMURD: "Se prezintă cu multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală şi dorsală, ca urmare a unei agresiuni din partea partenerului de viaţă. Este stabilă hemodinamic."

Poliţiştii spun că în 2018, victima obţinuse de la Judecătoria Botoşani un ordin de protecţie împotriva bărbatului. Individului nu i-a păsat de decizia instanţei şi a fost cercetat penal pentru ameninţare, distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti. Dar, dosarul a fos închis apoi, deoarece femeia şi-a retras plângerea penală.

Victima l-a părăsit totuşi pe bărbat la finalul anului trecut, iar el a fost urmărit mereu de gândul răzbunării.

Vecină: "El o supraveghea zi şi noapte. Nu s-a împăcat cu ideea că a rămas singur. Ea nu a mai vrut să stea cu el, că bea foarte mult. El e fugit acum, dar îl caută poliţia."

Căutat în această după-amiază de 40 de poliţişti şi jandarmi prin apropierea satului, individul s-a sinucis. Trupul său a fost găsit pe calea ferată.


VIDEO PROTVPLUS.RO