S-a dus sa-i plateasca unui vecin o datorie, dar a fost batuta si violata. Femeia sustine ca e vorba de o razbunare

01-02-2016 16:36

Prin clipe de groaza a trecut o femeie din Gorj, care a fost batuta si violata de doi indivizi. A mers duminica dupa amiaza la unul dintre ei, pentru a-i plati o datorie, insa individul a luat-o la bataie si a bagat o cu forta in casa.

A violat-o, iar apoi l-a chemat si pe fratele lui sa o batjocoreasca. Revoltator este ca acelasi individ a mai batut-o in trecut pe femeie si, pentru ca a facut inchisoare pentru acel episod, a vrut sa se razbune. Ambii barbati au fost prinsi in scurt timp de politisti.

Femeia de 55 de ani a mers duminica dupa amiaza la unul dintre cei doi frati, pentru a-i achita o datorie de 500 de lei ramasa de la pomana sotului. Barbatul nu s-a multumit insa cu banii, ci a profitat de faptul ca femeia era singura si fara aparare.

Cornelia Lupu, victima: "Am tipat, cred ca nu mai puteam nici sa vorbesc... Uitati, sunt batuta, desfigurata, picioarele... Nu mai pot."

Aproape doua ore a durat cosmarul prin care a trecut biata femeie, timp in care cei doi frati au batjocorit-o si au batut-o. La un moment dat, a reusit sa sune dupa ajutor.

"Am sunat-o pe mama si plangea si zbiera... Am sunat la politie", spune fiica victimei.

Stica Costache, prim-procuror Parchetul Judecatoriei Motru: "Organele de politie au dispus retinerea celor doi suspecti, urmeaza sa fie prezentati Judecatoriei Motru, cu propunere de arestare preventiva."

Unul dintre cei doi frati a mai facut inchisoare, pentru ca a agresat-o pe aceeasi femeie in casa ei, pe vremea cind ii traia sotul.

Cornelia Lupu, victima: "Ne-a mai atacat cand traia barbatul meu, acum cativa ani. A intrat peste noi, la domiciliu si pentru pedeapsa aia a zis ca ma omoara."

Viorica Carstenoiu, sotia unuia dintre suspecti: "Am fost batuta de el si nu stiu nimic. Nu am fost acasa, nu stiu nimic... Cand se imbata imi lua si copii la bataie si ii nenorocea cu bataia."

Cei doi frati sunt acuzat de viol, lipsire de libertate si talharie, pentru că au luat cu forta banii de la femeia care venise sa isi plateasca datoria.

Tags: viol, agresiune, gorj,


VIDEO PROTVPLUS.RO