O tanara a fost torturata pana la moarte de o luptatoare ISIS pentru ca purta hainele gresite. Ce au descoperit pe trupul ei

09-01-2016 12:05


hijab - Getty

O tanara siriana a fost torturata pana la moarte de o luptatoare ISIS pentru ca a indraznit sa incalce codul vestimentar islamic.

Victima, o tanara de 21 de ani, a fost arestata saptamana trecuta pentru ca a incalcat codul vestimentar impus de gruparea islamica ISIS. Femeia a murit in mainile unei jihadiste, cunoscuta ca Oum Farouq, dupa ce a fost torturata de aceasta.

Conform legii sharia, femile sunt instruite sa poarte val negru, hijab care sa o acopere din cap pana in picioare si manusi. Mai mult, ele nu trebuie sa mearga niciodata singure, fara sa fie insotite de un barbat.

Un membru al familiei victimei a declarat ca a primit trupul neinsufletit al tinerei, care avea urme clare de violenta si tortura.

"A fost torturata, am gasit urme puternice pe corpul ei. Si nici macar nu putem protesta impotriva acestei crime ingrozitoare, pentru ca singurul departament de justitie este Sharia Court, care sustine aceste crime" a spus cineva din familia victimei, conform Daily Mail.

Insa, este neclar care a fost "greseala" tinerei si ce anume purta. 

Disgusting.

Posted by Daily Mail on Saturday, January 9, 2016

 

Sursa: Daily Mail

Tags: isis, tortura, moarte, hijab,

VIDEO PROTVPLUS.RO