Gestul disperat al unei mame cand a realizat ca un pitbull ii poate ucide fiica

Ultima actualizare: 29-04-2014 06:53
Familie spital

O femeie din Texas, Statele Unite, a actionat din instinct atunci cand si-a vazut fetita de numai doi ani atacata de un pitbull. Aceasta a lovit cainele in fata si l-a muscat de ureche.

Chelsi Camp, din Texas, Statele Unite, si-a salvat copilul de doi ani de la moarte.

Femeia avea grija de cainele unei prietene. Pitbullul, de obicei cuminte, s-a apropiat prea mult de copila si de acolo lucrurile au luat o turnura neasteptata.

Cainele a aparut in incapere, parand doar curios. Dupa ce a inceput sa o adulmece, am vazut ca a rasturnat-o. Cred ca a simtit mirosul propriul nostru caine pe ea”, spune Chelsi.

In acel moment, pitbullul a inceput sa atace fetita si mama a actionat pur si simplu din instinct, incercand sa o salveze pe cea mica. I-a muscat urechea cainelui si l-a lovit peste bot, reusind in acelasi timp sa sune la 911, scrie New York Daily News.

Un politist a venit de urgenta la fata locului si a impuscat pitbullul, insa nu mortal. Acesta a fost totusi eutanasiat dupa aceea.

Atat mama cat si fetita sunt bine acum, desi ambele au suferit rani destul de urate si au ramas cu cicatrici. Chiar si asa, Chelsi spune ca iubeste in continuare cainii, indiferent de rasa.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO