O eleva din Marea Britanie a murit in conditii suspecte. "Raiul a castigat un inger". Mesajul transmis de diriginta copilei

Dată publicare: 31-05-2017 19:39
Dată actualizare: 03-06-2017 07:08


Eleva moarta in conditii suspecte

Chloe Morris era o eleva, de numai 8 ani, care a murit, marti, in circumstante suspecte. Apropiatii se tem ca s-a sinucis.

Chloe Morris era eleva a Bridge Learning Campus din Hartcliffe, Marea Britanie.

Toti cei care au cunoscut-o au numai cuvinte de lauda la adresa copilei de numai 8 ani, spunand ca era "populara" si "incredibil de iubita".

Dupa aflarea vestii mortii sale, diriginta copilei, Keziah Featherstone, sustine ca intreaga comunitate este "cu totul devastata de aceasta veste ingrozitoare."

"Inimile tuturor si gandurile noastre bune sunt indreptate catre familia si prietenii lui Chloe, dorindu-ne sa depaseasca cu bine acest moment dificil. Am vorbit deja cu mama lui Chloe si i-am transmis sincera noastra simpatie si bineinteles ca ea era de-a dreptul socata si devastata", sustine diriginta copilei.

La adresa lui Chloe, diriginta sa are numai cuvinte de lauda: " Era o eleva populara si cu performante remarcabile, iar oricine a cunoscut-o poate confirma acest lucru", adauga diriginta.
Se pare ca fetita nu ar fi intampinat probleme de integrare in colectiv si era apreciata de colegii sai. " Era o eleva foarte iubita" si avea "un grup de prieteni foarte apropiati", sustine doamna Feathrstone.

"Inca o pot vedea, fiind inconjurata de prieteni si purtandu-si cu mandrie insignele ca recunoastere a eforturilor sale", conchide diriginta copilei.

Impresionati de drama familiei lui Chloe, cateva persoane generoase au deschis o pagina dedicata fetitei, unde doritorii pot face o donatie familiei. Pana in prezent, s-au strans peste 300 de lire.

"Astazi raiul a mai castigat un inger. Inca o viata tanara a fost rapita mult prea devreme. Noi speram ca ea sa se odihneasca in pace si sa oferim o mana de ajutor familiei in aceste momente grele", sustine unul dintre donatori.

Colegii lui Chloe ii cinstesc memoria. "Niciodata nu te-am vazut fata un zambet larg pe chip", este unul dintre mesajele scrise de colegii sai.

"Va trebui sa mergem la aceeasi scoala si sa locuim pe aceeasi strada pentru inca cinci ani. Imi vor lipsi plimbarile noastre", este mesajul unui alt apropiat a lui Chloe.

Anchetatorii investigheaza modul in care s-a produs tragedia, luand in calcul varianta sinuciderii.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO