Experiment Discovery. Momentul in care biologul Paul Rosolie este mancat de viu de o anaconda gigant. VIDEO

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15

Controversatul documentar, despre care a scris deja presa din toata lumea, a fost difuzat deja in SUA, urmand ca, saptamana aceasta, sa fie trasmis si in Marea Britanie. "Eaten Alive" (n.r. "Mancat de viu") este povestea supravietuirii lui Paul Rosolie.

Biologul Paul Rosolie s-a lasat mancat de viu de un sarpe anaconda gigant si a trait sa-si spuna povestea. Barbatul a purtat un costum special din fibra de carbon si a filmat intreg episodul.

Ca sa atraga sarpele de 6 metri, acesta s-a stropit cu sange de porc.

"A muscat", poate fi auzit spunand Rosolie atunci cand sarpele, o femela, prinde momeala.

Biologul, in varsta de 27 de ani, a marturisit ca reptila l-a strans atat de tare incat a simtit cum "mainile ii sar din incheieturi".

"M-a pozitionat drept in fata ei si ultimul lucru pe care mi-l amintesc a fost gura care s-a dechis uriasa in fata mea... totul a devenit negru apoi", isi aminteste biologul.


Broadcast live streaming video on Ustream

"Am lasat-o sa ma striveasca. Tot ce puteam gandi era: "Mananca, mananca, mananca!", a mai spus barbatul.

Costumul purtat de Rosolie, din fibra de carbon, a impiedicat ca sarpele sa-l striveasca. Acesta era dotat cu un tub de oxigen, pentru trei ore, camere si un microfon prin care biologul comunica cu echipa lui.

"Am fost nevoit sa provoc o reactie de aparare din partea sarpelui si sa-l transform intr-un pradator. M-am intins pe jos si pur si simplu l-am lasat sa muste(...) S-a invartit in jurul meu si am simtit cum costumul e pe cale sa cedeze", a spus barbatul.

Echipa Discovery a decis ca, imediat ce Rosolie este inghitit pana la talie, il vor trage inapoi, inainte ca experienta sa-l raneasca pe el sau pe animal.

La luni bune dupa ce aceste imagini au fost filmate, Rosolie marturiseste ca nu si-a revenit complet in urma experientei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO