Moarte stupida. O tanara a ramas blocata intr-o masina si a murit din cauza caldurii .. de afara

Dată publicare: 15-09-2013 08:25
Dată actualizare: 18-09-2013 06:50


Ipoteza socanta in cazul mortii unei adolescente din California. Fata a fost gasita fara suflare in masina fratelui ei, iar politistii au ajuns la concluzia ca adolescenta a ramas blocata inauntru.

Nu a putut sparge geamul ca sa iasa si, din cauza caldurii de afara, a murit. De vina ar fi o defectiune a sistemului de inchidere a masinii, care a blocat usile si pe interior.

Patricia Martinez, sora Gracielei: "A gasit-o in masina, nu mai respira..."

La inceput, nici prin cap nu le-a dat politistilor ca de vina ar putea fi o defectiune la sistemul de inchidere a masinii.

Dan Foss, politist: "Oamenii nu se gandesc la aceasta posibilitate. Nici eu nu am luat asta in calcul, chiar daca deja incepusem o ancheta."

Surpriza a venit la primele teste la care a fost supus autovehiculul. Oamenii legii au aflat ca se poate intampla ca usile sa ramana blocate din interior, atunci cand masina este inchisa cu cheia. Mai grav este ca din cauza acestei defectiuni, claxonul nu mai functioneaza.

Dan Foss, politist: "Ar fi avut ea vreo sansa sa iasa din masina? Ar fi fost greu, ar fi trebuit sa depuna mult efort."

Graciela era o fata fragila, avea doar 38 de kilograme si nu a avut forta necesara pentru a sparge geamul masinii. Autopsia a aratat ca adolescenta a murit din cauza unui accident vascular cerebral provocat de caldura.


VIDEO PROTVPLUS.RO