Cum arata picioarele unei fetite de 2 ani, dupa ce a purtat 30 de minute o pereche de sandale de cauciuc: Era sange peste tot

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
sandale Shutterstock

O fetita de doi ani s-a ales cu picioarele insangerate, dupa ce a purtat doar o jumatate de ora o pereche de sandale din cauciuc.

Mama fetitei a postat pozele cu picioarele pline de rani ale fetitei ei. Femeia spune ca aceasta a suferit rani adanci si taieturi din cauza pantofilor pe care ii purtat. Sandalele de cauciuc i-au ros pielea pana la carne, desi le purtase doar 30 de minute, asa cum sustin parintii ei.

Lisa, mama fetei, a postat pe retelele de socializare imaginile ingrozitoare cu picioarele fetiei ei pentru a-i atentiona pe parinti sa nu cumpere acele produse. "Esme ajunsese in agonie. Nu mi-a venit sa cred ce am vazut, mai ales ca nu le purtase decat de jumatate de ora.

Daca ar fi alergat in ele timp de cateva ore, as mai fi inteles, dar ea doar s-a jucat putin in curte, incaltata in ele" a spus aceasta, conform The Sun. "Gleznele ei erau insangerate si avea urme de sange pe toata talpa. Dupa o perioada, a venit si ni s-a plans ca o dor rau picioarele, iar cand am descaltat-o am descoperit si de ce. Era mult sange si nu se mai oprea din plans".

Compania Next, de la care au fost cumparate sandalele, a trimis un comunicat oficial in care si-au cerut scuze: "Ne pare rau pentru neplacerile produse si vom analiza ce s-a intamplat, sa vedem daca produsul are probleme. Am cerut produsul inapoi pentru a verifica, din moment ce este prima plangere de acest gen pe care am primit-o".

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO