Bătaie între două adolescente, pe o stradă din Alexandria. Poliția a deschis o anchetă

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Polițiștii fac o anchetă, la Alexandria, după ce pe rețelele de socializare a apărut o filmare cu două eleve de clasa a IX-a care se bat pe stradă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, până acum nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie, informează Agerpres.

Una dintre fete este elevă la Liceul Teoretic „Constantin Noica'', iar cealaltă la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu''. În filmare se vede cum una dintre fete este căzută, iar cealaltă o trage de păr şi strigă la ea. În clipul video se mai vede o altă fată care stă lângă ele fără a interveni, iar în zonă se mai văd şi alţi trecători.

„Da, se lovesc pe o stradă din municipiul Alexandria, poliţiştii de proximitate s-au sesizat din oficiu, nu este depusă nicio plângere deocamdată. Fetele învaţă după-amiază, nu a putut fi luată legătura cu acestea pentru a da detalii cu privire la cele întâmplate. Ambele fete sunt de clasa a IX-a, la licee diferite din Alexandria. Incidentul a avut loc marţi, aseară a fost pus filmuleţul, iar astăzi au făcut poliţiştii verificări. Fetele sunt ambele din mediul rural", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Conform sursei citate, ambelor adolescente le vor fi luate declaraţii cu privire la incident. „Li se vor lua declaraţii. Riscă amendă privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar dacă vreuna dintre fete va depune plângere pentru lovire şi alte violenţe se va deschide dosar penal. Nu se ştie dacă erau în timpul orelor de curs. Incidentul a avut loc în afara unităţilor de învăţământ, pe strada Ion Creangă din Alexandria", a mai spus Teodora Dragole.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman a afirmat că nu ştie despre incident, acesta având loc în afara unităţilor de învăţământ.

„Nu ştiu despre ce este vorba. Două fete care s-au bătut pe stradă?! Erau în spaţiul de învăţământ? Cred că erau pe stradă. Directorii mă informează cu tot ce se întâmplă în spaţiul de învăţământ, dacă erau în afara şcolii probabil că de aceea nu am fost informată", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general Valeria Gherghe.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO