Bataie crunta intre doua mame la un concurs de darts. I-a smuls urechea cu dintii apoi a scuipat-o pe jos

Ultima actualizare: 21-06-2016 00:22
Samantha Hayes

Incident la socant la un concurs de darts: Jacqueline Campion, o mama in varsta de 51 de ani care incerca sa isi protejeze fiica de o femeie violenta, a fost atacata de aceasta si in urma incaierarii a ramas fara o ureche.

Pentru atacul sau de o violenta extrema, Samantha Hayes in varsta de 39 de ani a primit trei ani de inchisoare si a izbucnit in lacrimi atunci cand si-a aflat sentinta. Femeia, care sufera de agorafobie, s-a napustit din senin asupra unei fetite si a inceput sa o traga de par "ca pe o papusa". In acel moment, un barbat a sarit in ajutorul copilei, dar Samantha a fost atat de agresiva incat omul a fost nevoit sa renunte si sa o cheme in ajutor pe mama fetei, potrivit Mirror.

Cand Jacqueline a venit sa o scape pe fiica sa, Samantha a prins-o de gat, a muscat-o de ureche, rupand o bucata din ea, dupa care a scuipat-o pe jos. Femeia a ramas cu cicatrici pe fata, o bucata din ureche lipsa si soc post-traumatic. "Acest incident mi-a schimbat viata definitiv." a declarat aceasta.

La proces, Samantha a pledat vinovata in ultima clipa si pe langa pedeapsa cu inchisoarea a primit si interdictia de a se mai apropia de clubul Birkdale, aflat in vestul Angliei, sau de victimele sale.

Sursa foto: Mirror


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO