Bărbat din Iași, stropit în față cu o substanță toxică. Agresorii ar fi greşit uşa

Dată publicare: 14-05-2018 15:55
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Un bărbat de 61 din judeţul Iaşi a fost la un pas să rămână fără vedere, după ce a fost stropit în faţă cu o substanţă chimică, de către doi necunoscuţi care i-au bătut la uşă.

Victima a fost dusă imediat la spital, iar medicii spun că vederea la ochiul drept îi este afectată şi că va avea nevoie de o lungă recuperare. Soţia bărbatului i-a zărit pe suspecţi şi speră că, pe baza informaţiilor ei şi poate ale altor martori, poliţia să pună mâna pe făptaşi.

Vecinii spun că au văzut doi tineri necunoscuţi cum au intrat în bloc prin uşa din spate, dar nu s-au alertat decât după ce au auzit ţipetele bărbatului.

Bărbatul a fost dus imediat la spital şi medicii spun că un ochi este mai grav afectat de arsură produsă de substanţă chimică.

Profesor doctor Diana Cimpoesu, medic şef UPU-SMURD Iaşi: "A fost internat în clinica de oftamologie. Vederea care iniţial era afectată la ambii ochi este în prezent bună la ochiul stâng şi cu acuitate vizuală medie la ochiul drept". 

Indivizii care l-au atacat pe bărbat au apucat apoi să fugă, iar poliţia încă nu le-a dat de urmă. Soţia victimei crede că cei doi au greşit uşa apartamentului şi că ei vizau de fapt alt locatar.

Soția victimei: "Doi băieţi erau: unul mai înalt la 1.80, cu un tricou roşu, iar celălalt cu un tricou închis la culoare, de 1.70. Cum a deschis, cum i-au aruncat cu borcanul în față. Au greşit uşa cu siguranţă".

Poliţiştii încearcă să-i găsească rapid pe agresori şi să-i audieze.


VIDEO PROTVPLUS.RO