Accident cumplit cu trei morți pe DN1, din cauza unui taximetrist care a intrat pe contrasens

Dată publicare: 05-04-2021 17:42
Dată actualizare: 05-04-2021 19:58


Accident cumplit cu trei morți pe DN1, din cauza ...
Accident cumplit cu trei morți pe DN1, din cauza ...

Trei oameni și-au pierdut viața, în împrejurări dramatice, pe DN1, în județul Sibiu.

Un taxi, a intrat pe contrasens, și a lovit frontal o mașină. O singură persoană implicată în accident, a supraviețuit: o tânără însărcinată în șapte luni, care a ajuns la spital, în stare gravă.

Primele date din anchetă, arată că taximetristul avea viteză foarte mare: roțile autoturismului său, și motorul, s-au desprins și au ajuns la zeci de metri distanță. Atenție, urmează detalii, care vă pot afecta emoțional.

Cei doi soți, de 58 și 49 de ani, și fata lor insarcinata se îndreptau spre casă, în județul Alba. Fuseseră la Sibiu, la cumpărături.

La un moment dat, în apropierea localității Cristian, un taxi condus de un tânăr de 32 de ani a intrat pe contrasens și a lovit puternic mașina în care se aflau cei trei. Impactul a a fost deosebit de violent. Taxiul a rămas fără partea din față, iar roțile și motorul au zburat zeci de metri, până în curtea unei fabrici.

Atât taximetristul, cât și cei doi soți, au murit pe loc.

Martor: "Nicio șansă de supraviețuire la impactul ăsta, imposibil. Motorul a zburat. Suntem și rude cu mortul din taxi".

Reporter: "De obicei circulă cu viteza?".

Martor: "Dacă lucra pe taxi, nu cred".

Lolanică: "Doamna era venită de la Dobra, căsătorită la Căpâlna au împreună două fete, oameni cumsecade".

Vasile Tudor, Poliția Rurieră Sibiu: "Evenimnetul rutier s-a produs pe fondul pătrunderii pe cotrasens. Efectuăm cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs".

Tânăra însărcinată, care se afla pe bancheta din spate, va fi operată pentru refacerea femurului stâng.

Decebal Todăriță, purtător de cuvânt Spitalul Județean Sibiu: "Ea a fost internată în cadrul secției clinice ortopedie unde este supravegheată și primește tratament de specialitate. Este stabilă și conștientă. Copilul, momentan, este bine".

Taximetristul avea permis de conducere de 8 ani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

 

Tags: dn1, accident,


VIDEO PROTVPLUS.RO