A adormit cu resoul pornit, fara sa stie la ce pericol se expune. Un barbat a murit in somn, in timp ce-i ardea casa

Ultima actualizare: 15-05-2015 07:14

De un sfarsit cumplit a avut parte un barbat de 50 de ani din Rasinari, judetul Sibiu. A adormit cu resoul aprins, iar un scurt circuit electric - cel mai probabil - a declansat un incendiu puternic in casa.

Omul a fost cuprins de flacari si n-a mai scapat viu.

Pompierii voluntari din Rasinari au ajuns primii la fata locului, insa nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbat. Adormise cu resoul pornit si nu si-a dat seama la ce pericol se expune.

Dumitru Borhina, ruda cu victima: "O femeie a vazut ca iese fum si a anuntat. A dat cu caldarea de apa, a stins ce-o fost patura aia pe care a stat el pe pat."

Cel mai probabil, spun pompierii, focul s-a aprins in urma unui scurt circuit, iar barbatul a murit in somn. Flacarile au cuprins lucrurile din incapere si au ars mocnit. Cand au intrat in casa, vecinii l-au gasit inconjurat de foc.

Maria Borhina, verisoara cu victima: "A iesit fum de acolo si a strigat si au venit altii cu caldarea cu apa dar a fost tarziu, probabil era gata."

Barbatul, sudor de meserie, divortase in urma cu cativa ani si de atunci locuia singur.

Ana Danoi, vecina: "Foarte harnic, la ce-l chemai venea si te ajuta! Eu niciodata nu l-am vazut baut!"

Sublocotenent Bianca Sabau, purtatorul de cuvant al ISU Sibiu:
"Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt-circuit produs de un mijloc de incalzire improvizat".

Singurele care ii mai purtau de grija sunt cele doua surori. Tot ele se vor ocupa si de inmormantare. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei si stabilirea exacta a cauzei mortii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO