Gaming, cinema 3D si navigare pe internet. Cum arata cei mai spectaculosi ochelari smart de la Sony

Ultima actualizare: 06-09-2013 07:07
ochelari sony - 1

Cine isi mai aminteste vorbele "nu sta prea aproape de televizor ca iti vei strica ochii" ar trebui sa priveasca cu atentie la aceasta noua inventie de la Sony.

Compania japoneza tocmai a lansat a treia generatie de ochelari inteligenti, nu precum Google Glass, insa tot un fel de Smart TV... Glass, capabili sa ofere o experienta extrem de spectaculoasa a ceea ce numim noua generatie a efectelor speciale de la Hollywood.

Sony HMZ-T3W (nu va speriati de numele complicat) e titulatura pe care japonezii le-au dat-o ochelarilor care va vor aduce in fata ochilor un ecran de 750 inch si o calitate grafica impecabila.

Noul model vine cu cateva noutati care ar trebui sa rezolve cea mai mare problema de pana acum, mai ales pentru cei care visau sa-si cumpere asa ceva ca sa urmareasca filme sau sa se joace pe consola.

Pentru cei care au idei similare, Smart Nation este locul unde isi pot inscrie proiectele, cele mai bune urmand sa fie premiate. Pentru mai multe informatii intrati aici.

ochelari sony

Sony a venit cu o conectivitate WirelessHD pentru televizoare, PC-uri, platforme mobile si console, iar impresia pe care utilizatorul o va avea va fi urmarirea unui televizor gigant de la o distanta de 20 de metri, cu un sunet 7.1 surround 360 grade integrat in castile inteligente.

Cu ajutorul a doua lentile OLED, imaginile 3D la 24p vor oferi o experienta de cinema foarte intensa, iar bateria va tine 3 ori pentru jocurile wireless sau 7 ore pentru conectiune prin HDMI.

Sony a anuntat un pret de 1300 de lire pentru acest dispozitiv (in Marea Britanie), aparitia in magazinele din regatul unit urmand sa fie in jurul lunii noiembrie.

Descopera cele mai tari idei din stiinta si IT pe platforma SmartNation.ro

ochelari sony
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO