Terapiile spa nu inseamna doar relaxare. Vezi ce afectiuni pot trata

09-04-2011 12:36


Terapiile spa nu inseamna doar relaxare. Sunt multe persoane care apeleaza la binefacerile namolului sau ale salinei pentru ca au probleme de sanatate.

Scoliozele, cifozele, migrenele sau boli ale aparatului respirator, toate se pot ameliora prin tratamentele clasice in combinatie cu impachetari, masaje sau inhalatii.

Aveti dureri de spate din cauza afectiunilor reumatismale sau a posturii deficitare? Atunci puteti urma un tratament intr-un centru spa, asa cum a ales si Ana Maria Tepus, de exemplu. Lucreaza intr-un mediu universitar si ii place sa le vorbeasca studentilor stand in picioare si plimbandu-se printre ei. In plus, de curand a nascut. Asa se face ca acum are dureri de spate.

Citeste si:

Ne vindem namolul in Europa. Cum a ajuns aurul negru in spa-urile de lux

Marea spala orice suferinta. Incearca o cura cu alge, apa sarata si namol

Centrele de infrumusetare si spa, noul refugiu al barbatilor

Tanara apeleaza la o terapie completa. Aceasta include o exfoliere, impachetarea cu namol aromatic si ulei esential din ace de pin si masajul terapeutic. Este ideala pentru scolioze, cifoze, lordoze, hernii de disc sau discopatii lombare.

Terapautii spun ca pe langa mirosul placut pe care il are mirosul de ace de pin, acesta mai contine si enzime minerale, detensioneaza foarte bine.

Afla mai multe despre acest subiect din materialul video.

Citeste si:

Nostradamus: un cutremur devastator va distruge California. Afla cand

VIDEO. Cel mai inalt turn din lume va avea 1 km. De 2 ori cat Burj Khalifa

Carambol de proportii in Germania. 80 de masini implicate, 10 morti

VIDEO PROTVPLUS.RO