Secretele unei vietii lipsite de riduri. Ce tratamente recomanda medicii romancelor

Dată publicare: 24-09-2011 07:59
Dată actualizare: 04-11-2012 06:18


Tineretea fara batranete este o tinta pentru multe doamne, mai ales ca medicina si tehnologia ne promit mereu solutii miraculoase. Cand banii nu sunt o problema, se pot gasi metode de pacalit timpul, care nu iarta pe nimeni.

Romancele care nu pot sa accepte ideea ca de la o varsta incolo si ridurile fac parte din viata lor, pot incerca de pilda tratamentul cu celule stem si hormoni de crestere. Cei care se ocupa cu asa ceva le vor recolta 20 de mililitri de sange periferic din care vor obtine in laborator cel mult 7 mililitri de concentrat de celule stem si factori de crestere.

"Partea care este deasupra, galbuie, se reinjecteaza pentru ca este un amestec de celule stem si hormoni de crestere. Acesta se injecteaza la nivelul fetei', explica Ioan Nedelcu, dermatolog.

"Stergem ridurile, dar modificam si calitatea pielii din suprafata, textura, devine mult mai catifelata, mai luminoasa si se modifica si volumul", precizeaza dermatologul.

O singura sedinta costa cateva sute de euro, iar specialistii spun ca fata, gatul, bratele sau decolteul vor arata mult mai bine dupa patru astfel de proceduri.

Daca va este frica de injectii fie ele si pentru frumusete, puteti incerca un aparat care combinta biocibernetica si medicina traditionala chineza.

La final trebuie sa achitati intre 80 si 120 de euro, in functie de zona cu probleme.

Cititi mai multe despre aceste tratamente in numarul de septembrie al revistei The One sau pe www.onemagazine.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO