Metode de "intinerire" a pielii. Seruri care au la baza venin de caracatita cu inele albastre, scorpion si vipera

16-03-2015 09:28


Ar trebui sa fii macar student la chimie, fizica ori biologie, ca sa intelegi ce promit de fapt cele mai noi produse si proceduri cosmetice.

La un targ de profil deschis in Bucuresti, expozantii incearca sa ne convinga ca stiu sa faca seruri, creme, sampoane si geluri menite sa dea timpul inapoi. A fost o ocazie pentru clienti sa le testeze si sa cumpere apoi la preturi mai mici ca in mod normal.

Cateva linii fine pe chip, numite cu duritate "riduri", l-au indemnat pe Razvan sa caute, la 30 de ani, un tratament sa-i intinda pielea la loc. 150 de lei costa o sesiune de mezoterapie, dar aplicatiile ar trebui facute cateva luni. Valabil pentru orice pomada, spun cosmeticienii - fie ea si cu adaos de aur si platina, ca acestea.

Aida este printre primele care testeaza un tratament de intinerire, facut din produse ce au la baza venin extras din sarpe coral si broasca. Dar sunt si seruri care au la baza venin de caracatita cu inele albastre, scorpion si vipera. Va intrebati poate cat costa o asemenea sedinta intr-un salon profesional: cel putin 50 de euro.

Sa trecem la relaxare. Din nou, tineti alaturi cartea de fizica, ca sa intelegeti ce cauta clienta sub casca.

Silviu Apriotesei, distribuitor aparatura: "Doamna inhaleaza un oxigen imbogatit cu ioni negativi. Ionii negativi se gasesc sus la 3600 de metri sau la ocean."

Client: "Te ia un pic ameteala la inceput, dar te obisnuiesti."

Acelasi efect de ameteala il are si probabil si plata celor 10 sedinte de o jumatate de ora: 800 de lei. La expozitie, clientele au primit oricum gratuit sfaturi pentru produsele rezervate saloanelor.

Anca Antonaru, distribuitor cosmetice: "Avem discounturi intre 20 si 70 la suta. De exemplu, acest pachet are 50%, sunt produsele folosite la Miss Universe."

Universala e insa numai speranta de a gasi, de vanzare, "elixirul tineretii".

VIDEO PROTVPLUS.RO